Скъпи гости на Via Pontica 123, 

за да може почивката Ви при нас да бъде спокойна и пълноценна, моля да отделите време и да прочетете следните правила:

1. 
Басейнът може да се ползва от 08.00 до 22.00 часа.
2. 
Дълбочината на басейна е 1.50 м в плитката част и 1.80 м в дълбоката.
3.
Забранено е ползването на басейна в периода 1 октомври – 30 април, когато помпите за филтрация на водата са изключени.
4. 
Басейнът е неохраняем! Забранено е ползването на басейна от деца до 14 години без надзор на родител.
5.
Ползването на басейна от деца, които не могат да плуват, става с плавки, пояс или спасителна жилетка, под задължителен котрол на плуващ редом с него родител или упълномощен от него възрастен придружител.
6.
Забранено е ползването на басейна след употреба на алкохол.
7.
За ползване на Wi-Fi, паролата за достъп по мрежата е отбелязана на последната страница на папката с информация за хотела, която се намира във Вашия апартамент.
8.
Почистването на апартаментите и смяната на спалното бельо се извършва на всеки 3 дни. През останалото време поддържането на реда и измиването на посудата се извършва от наемателите.
9.
За времето от 14.00 до 16.00 е задължително съблюдаването на пълна тишина!
10. 
В апартаментите на Via Pontica123 е забранено тютюнопушенето.
11.
За гарантиране сигурността и спокойствието на всички почиващи във Via Pontica123,  моля заключвайте входната врата на сградата след всяко влизане и излизане.
Моля не оставайте пари, документи и ценни вещи в апартаментите във Ваше отсъствие. При желание за съхранение, обърнете се към управителя.
12.
Моля, при излизане от апартамента, не оставяйте включени електроуреди – ютии, котлони, ел. кани, отворени кранове за вода,  и др., които могат да доведат до повреда, пожар или наводнение. Повредени електроуреди, в резултат от неправилно ползване, се ремонтират за сметка на клиента.
13.
При възникване на повреда или авария /ел. уред, ВиК, други/, моля обърнете се за помощ към управителя. При спешни случаи : пожар, заболяване и други: тел. 112. Моля обадете се и  на телефона на управителя!
14.
При нарушение на общественият ред между 22.00 и 08.00 часа, моля да се обърнете към управителя или да позвъните на тел.: 112.
15.
Освобождавенето на апартаментите става до 12.00 часа в деня на приключване на резервацията. При  закъснение при освобождаване на апартаменти до 3 часа се заплаща такса от 40 лева, след това време таксата е 100 лв.
16.
При напускане на апартамента, след приключване на резервацията, управителят извършва оглед  на състоянието на апартамента и изправността на ел. уредите, наличната посуда , постелъчно бельо и хавлии.
Изгубени хавлии и прибори, счупени чаши, чинии и мебели се заплащат.
17.
При напускане на апартамента преди изтичане на крайния срок на резервацията, клиентът заплаща пълната сума за целия период на резервацията, независимо от броя дни пребиваване в апартамента.
 

   Благодарим Ви, че избрахте нас!
   Управител: Маргарита Горанова, +359 888 558 528